Parduodamas sklypas Birštone 8 araiBuhalterinė įmonės apskaitaMOKESČIAI BEI ĮVAIRIOS BUHALTERINĖS PASLAUGOS

PradžiaStilius

2013 stilius

18/03/2013

Taip pat skaitykite

Vilniuje prasideda jubiliejinė "Mados infekcija" Naujausios vestuvinės mados tendencijos Žaidžiame šiaurę Kirpėja Vaida Urbaitė: „Lietuva jau nebe namai, o Anglija jais dar netapo"

Kur dairytis vestuvinių suknelių idėjų?
Kiekvienais metais – spalį ir balandį – vestuvinių suknelių rinkos atstovai suklūsta ir visą dėmesį nukreipia į Niujorką, kuriame vyksta vestuvių mados savaitės. Nors mados gerbėjoms ir taip puikiai žinomi tokie dizaineriai kaip Vera Wang, Reem Acra ar Monique Lhuillier, šie mados namai lyderiauja ir ant šventinėms suknelėms demonstruoti skirtų podiumų. Kitas didžiulis šou, į kurį varvina seiles vestuvių planuotojos ir būsimos nuotakos, – tai Paryžiaus aukštosios mados, arba haute couture, savaitė. Ir, žinoma, trečiasis, sulaukiantis bene daugiausia visuomenės dėmesio mados šaltinis – pasaulio mados didmiesčių savaitės Niujorke, Milane, Londone ir jau minėtame Paryžiuje, skirtos kasdieninei aprangai, tačiau kupinos idėjų ir vestuviniam apdarui.
 
Šiemet madingos iškalbingos rankovės
Puoštos nėriniais, karoliukais, šilko detalėmis, siuvinėjimais – puošybos elementų galima rinktis kiek tik norisi, nes vestuvių dieną jų niekada nebus per daug. Dekoruotos rankovės puikiai tiks tiek suglebusią rankų odą paslėpti norinčioms moterims, tiek toms, kurios nori lengvo, nepretenzingo suknelės silueto, tačiau nežino, kaip prie jo priderinti visas tas romantiškas detales: nėrinius, karoliukus ir jų kuriamas raštų ir faktūrų jūras.


Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/ji24/straipsnis/stilius/mada/dailiausios-vestuvines-sukneles-2013-m-pavasariui-ir-vasarai-564-316148#ixzz2NuFsxwTq